Utisci studenata

Moje iskustvo je krajnje pozitivno. Okruženje je prijatno, zaposleni su ljubazni, a profesori stručni i pravedni. U suštini iz ove Ustanove nosim samo pozitivna iskustva.

Anđela Milovanović

student

Ova visokoškolska ustanova je na zaista zavidnom nivou. Na osnovu ličnog iskustva mogu da kažem profesionalnost, dostupnost i ljubaznost su osnovne odlike ove ustanove. Srdačna preporuka za Visoku školu socijalnog rada svim budućim studentima. Vrata su otvorena svima koji žele da unaprede svoje znanje.

Benjamin Bojadžić

student

Studiranje na ovoj ustanovi za mene je predstavljalo pravo zadovoljstvo. Pored toga što raspolaže izuzetno kvalitetnim profesorskim kadrom, škola poseduje i veoma prijatan ambijent. Profesori su veoma posvećeni, dostupni i otvoreni za sva pitanja i nedoumice studenata. Predavanja su odlično raspoređena i zanimljiva, tako da se na svakom novom predavanju sva stečena znanja konstantno proširuju. Za jednu plemenitu i humanu granu nauke, kao što je to oblast socijalnog rada, smatram da je ova Akademija pravi izbor. Razlog tome je što se ovde stiče adekvatno znanje koje doprinosi daljem profesionalnom napredku.

Dušica Trifunović

student

Moje iskustvo  je zaista divno! Prezadovoljna sam. Kompetentnost i stručnost profesora je na zavidnom nivou, njihovo umeće prenošenja znanja takođe! Preporučila bih školu svima koji su zainteresovani za pomenutu oblast. Ovde će dobiti adekvatno obrazovanje!

Violeta Nenadić

diplomirani socijalni radnik

Tajna svakog uspeha je vera u sebe. Ulaganjem u svoje obrazovanje investirate u sopstvenu budućnost. Savršen balans između teorije i prakse, profesionalan odnos profesora prema studentima, ozbiljan pristup radu, konstantna podrška i otvorenost za saradnju, kao i kolegijalnost između samih studenata – uslovi su u kojima ćete izvući maksimum svojih potencijala. Upravo to Visoku školu socijalnog rada čini jedinstvenom. Pažljivo birajte svoje zanimanje i zapamtite – Ukoliko radite ono što volite, onda to zapravo nije posao, vec zadovoljstvo.

Simona Pavlović

diplomirani socijalni radnik

Scroll to Top