O nama

Akademija za humani razvoj jedinstvena je po tome što, kroz savremenu teorijsku i praktični nastavu,  obrazuje studente za poslove u oblasti socijalnog rada, psihologije, logopedije, okupacione terapije, a od nedavno i za poslove vaspitača i učitelja.

Nastavni plan i program, savremena didaktička sredstva, kao i dobro razvijena informaciono-komunikaciona mreža koja omogućava studentima jednostavan i brz pristup bazama podataka, knjigama i dokumentima, čine Akademiju za humani razvoj obrazovnom ustanovom koja pruža  funkcionalno znanje studentima, razvija njihove ključne kompetencije za 21. vek i prati savremene trendove u obrazovanju.

Znajući koliko je u današnje vreme važno osposobiti studente za rad, Akademija za humani razvoj je kroz niz različitih aktivnosti, usmerena na to da oni steknu što kvalitetnije praktično iskustvo još u toku studija. Zato smo razvili koncept praktične nastave koja studentima obezbeđuje neposredni uvid i rad, pri kojem studenti mogu da primene stečeno znanje i veštine, ali i da ih ohrabri i osamostali.

Savremenim konceptom nastave, koji se zasniva na saradničkom odnosu studenata i profesora, Akademiju za humani razvoj odlikuje kreativan, podsticajan i akademski ambijent koji omogućava razvoj profesionalnih i ličnih veština i vrednosti naših studenata.

Organizacija škole

Direktor škole:

dr Vladimir Ilić

Rukovodioci studentskih programa:

  • doc. dr Emina Borjanić Bolić – Katedra za socijalni rad

  • prof. dr Neda Milošević- Katedra za logopediju
  • prof. dr Veselin Medenica- Katedra za okupacionu terapiju
  • prof. dr Vesna Dukanac – Katedra za psihologiju
  • doc. dr Maša Đurišić – Katedra za Obrazovanje vaspitača
  • prof. dr Saša Stepanović – Katedra za Obrazovanje učitelja
Scroll to Top